Talon pohjatyöt Nokia, Tampere ja Pirkanmaa

Ota yhteyttä

Ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla toteutetut talon pohjatyöt takaavat osaltaan hyvän alun pientalon rakennusprojektille. Maanrakennus Juleri Oy tekee kaikenlaiset alan urakat Pirkanmaan alueella, kuten Tampereella, Nokialla ja Ylöjärvellä. Olemme toteuttaneet lukuisia talojen pohjatöitä myös haastaviin kohteisiin. Olemme erikoistuneet uusien omakotitalojen pohjatöihin, mutta asiakkaisiimme kuuluvat myös yritykset.

Liittymien kaivuu ja salaojat

Perustusta varten tehtävissä pohjatöissä on huomioitava myös vesi- ja viemäriliittymien kaivuutyöt sekä asennukset, kuten myös salaojitus. Huolehdimme myös näistä tarpeista sopimuksen mukaan! Säästät selvää aikaa ja rahaa, kun et joudu sopimaan asioista usean eri toimijan kanssa.

Talonpohjat Pirkanmaalle vuosien kokemuksella

Rakennamme talojen pohjat perustuksille jo vuosien kokemuksella. Olemme toteuttaneet Pirkanmaalle monia kohteita aina pientaloista autotalleihin ja varastoista hevostalleihin. 

Jokaisella rakennuksella on omat vaatimuksensa pohjien suhteen. Asiantuntijoina pystymme rakentamaan pohjat, jotka eivät aiheuta päänvaivaa myöskään tulevaisuudessa. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjouspyyntöä, niin jutellaan lisää!

Hinta ja kustannukset

Talon pohjatöiden haastavuus vaihtelee rakennuspaikan mukaan. Ennen rakentamisen aloittamista suoritettava maaperän pohjatutkimus kertoo osaltaan maaperän olosuhteista ja sitä kautta määrittää urakan hintaa sekä kokonaiskustannuksia. Mikäli olet teettänyt pohjatutkimuksen ennen tarjouspyynnön lähettämistä meille, pystymme laskemaan tarjouksen erittäin tarkasti.

Lue lisää muista palveluistamme

Maanrakennusta laadulla!

  • Kaikki maanrakennuspalvelut kerralla.

  • Työntekijöillämme on vuosien kokemus.

  • Laatukalusto varmistaa tehokkuuden.

  • Pieni tai suuri urakka – pyydä tarjous!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.