Pihatyöt Tampere, Nokia ja muu Pirkanmaa

Ota yhteyttä

Maanrakennus Juleri Oy toteuttaa unelmiesi pihan ammattitaidolla. Pihatyöt voivat sisältää esimerkiksi pihakiveyksen pohjatöitä, nurmikon teon tai jopa viherrakentamista. Olemme toteuttaneet vuosien varrella niin pieniä kotipuutarhoja kuin laajempia viheralueitakin. Palvelemme joustavasti Tampereella, Nokialla ja koko Pirkanmaan alueella.

Pihan pohjatyöt Tampere, Nokia Ylöjärvi ja muu Pirkanmaa

Huolelliset pohjatyöt ovat onnistuneen pihan edellytys. Hoidamme kaikenlaiset pihan pohjatyöt varmalla otteella. Olipa kyseessä sitten pihakiveysten pohjat tai pihan tasoitus, niin meiltä se onnistuu. Kauttamme saat myös pihamaalle tarvittavat maa-ainekset kätevästi kohteeseen kuljetettuina.

Nurmikon teko

Varmista, että nurmi on vehreämpää aidan oikealla puolella ja jätä nurmikon teko ammattilaisen käsiin. Hoidamme työn avaimet käteen -palveluna, aina maan perustamisesta nurmen kylvöön. 

Parasta aikaa nurmikon kylvölle ovat touko- ja elokuu, jolloin maan kosteus on suotuisin itämiselle. Vanha nurmikko voidaan myös uusia, jolloin nurmi raavitaan pois ja tilalle kylvetään uutta.

Piharakennusten pohjat

Suoritamme piharakennusten pohjatyöt vankalla kokemuksella. Tunnemme erinomaisesti erilaiset maaperät ja tiedämme, millaisia kiviaineksia pohjaan tarvitaan. Tarvittaessa toimitamme myös maa-ainekset suoraan työmaalle kilpailukykyiseen hintaan. Rakensitpa sitten huvimajaa, pihasaunaa, leikkimökkiä tai kasvihuonetta, voit luottaa ammattitaitoomme.

Viherrakentamista ammattitaidolla – ota yhteyttä!

Tiimimme koostuu viherrakentamisen ammattilaisista, jotka ovat valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan tarpeitasi vastaavan pihan. Toimimme Nokialta käsin koko Pirkanmaan alueella, pääasiassa Tampereella, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.


Ota yhteyttä – toteutetaan kaunis piha yhdessä!

Lue lisää muista palveluistamme

Maanrakennusta laadulla!

  • Kaikki maanrakennuspalvelut kerralla.

  • Työntekijöillämme on vuosien kokemus.

  • Laatukalusto varmistaa tehokkuuden.

  • Pieni tai suuri urakka – pyydä tarjous!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.