Pihatyöt Tampere ja Nokia sekä Pirkanmaa

Maanrakennus Juleri Oy toteuttaa ammattitaidolla unelmiesi pihan. Pihatyöt voivat sisältää esimerkiksi pihakiveyksen pohjatöitä ja nurmikon teon, aina viherrakentamiseen asti. Vuosien varrella olemme toteuttaneet niin pieniä kotipuutarhoja kuin laajempia viheralueita. Palvelemme joustavasti Tampereella, Nokialla ja koko Pirkanmaan alueella.

Pihan pohjatyöt Tampere, Nokia Ylöjärvi ja Pirkanmaa

Huolelliset pohjatyöt ovat onnistuneen pihan edellytyksenä. Hoidamme kaikenlaiset pihan pohjatyöt varmalla otteella. Oli kyseessä sitten pihakiveysten pohjat tai pihan tasoitus, niin meiltä se onnistuu. Kauttamme saat myös pihamaalle tarvittavat maa-ainekset kätevästi kuljetuksen kera.

Maanrakennus Juleri suorittaa piharakennusta ja tekee pihatöitä Tampereen alueella ja Pirkanmaalla.

Nurmikon teko

Varmista, että nurmi on vehreämpää aidan oikealla puolella ja jätä nurmikon teko ammattilaisen käsiin. Hoidamme työn avaimet käteen -palveluna, aina maan perustamisesta nurmen kylvöön. Parasta aikaa nurmikon kylvölle ovat touko- ja elokuu, jolloin maan kosteus on itämiselle suotuisinta. Vanha nurmikko voidaan myös uusia, jolloin nurmi ravitaan pois ja tilalle kylvetään uutta.

Piharakennusten pohjat

Suoritamme piharakennusten pohjatyöt vankalla kokemuksella. Tunnemme erinomaisesti erilaiset maaperät ja tiedämme, millaisia kiviaineksia pohjaan tarvitaan. Tarvittaessa toimitamme myös maa-ainekset suoraan työmaalle – sopuhinnoin. Rakensitpa sitten huvimajaa, pihasaunaa, leikkimökkiä tai kasvihuonetta, voit luottaa ammattitaitoomme.

Viherrakentamista ammattitaidolla – ota yhteyttä!

Tiimimme koostuu viherrakentamisen ammattilaisista, jotka ovat valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan tarpeitasi vastaavan pihan. Toimimme Nokialta käsin koko Pirkanmaan alueella, pääasiassa Tampereella, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Ota yhteyttä, toteutetaan kaunis piha yhdessä!

Lue lisää muista palveluistamme

Maanrakennusta laadulla!

  •  Kaikki maanrakennuspalvelut kerralla
  •  Työntekijöillämme vuosien kokemus
  •  Laatukalusto varmistaa tehokkuuden
  •  Pieni tai suuri urakka - Pyydä tarjous!
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Juleri Oy

 

Y-tunnus: 0737337-9
Puh: 0400-590247

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Juleri Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.