Öljysäiliön poisto maasta - Nokia, Tampere ja Pirkanmaa

Oletko vaihtamassa omakotitalosi tai kesämökkisi lämmitysmuotoa pois öljylämmityksestä tai lojuuko tontillasi maan alla käyttämätön öljysäiliö?

Maanrakennus Juleri Oy hoitaa öljysäiliön poiston maasta kerralla ja tehokkaasti! Toimimme Nokialla, Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Öljysäiliön poisto tehdään huolella ja sopimuksesta kuljetamme sen pois. Ennen kaivuutöiden aloittamista varmistuthan, että säiliössä ei ole öljyä ja työkoneillemme on paikalle mahdollisimman helppo kulku. Annamme mielellämme lisäohjeita liittyen urakkaan liittyviin mahdollisiin esivalmisteluihin.

Vanha ja huonokuntoinen öljysäiliö voi pilata maaperää

Metallinen säiliö ei kestä ikuisesti maan alla vaan rapistuu, pahimmassa tapauksessa saastuttaen maaperää. Vanha ja käyttämätön tai muutoin huonokuntoinen öljysäiliö kannattaakin aina poistaa mahdollisimman nopeasti, jotta mahdolliset vahingot saadaan saadaan estettyä.

Urakan hinta: aina mahdollisimman edullinen

Öljysäiliön poisto hoituu parhaimmassa tapauksessa nopeasti, mutta kaivamiseen vaikuttavaa esimerkiksi öljysäiliön koko ja kunto. Kaiken kaikkiaan pyrimme aina olemaan mahdollisimman kustannustehokkaita. Kysy meiltä tarjousta poistosta - palveluumme kuuluu luonnollisesti säiliön poisvienti sekä sopimuksesta myös kuopan täyttö, joten meiltä saat urakan kätevästi avaimet käteen -periaatteella.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Maanrakennusta laadulla!

  •  Kaikki maanrakennuspalvelut kerralla
  •  Työntekijöillämme vuosien kokemus
  •  Laatukalusto varmistaa tehokkuuden
  •  Pieni tai suuri urakka - Pyydä tarjous!
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Juleri Oy

 

Y-tunnus: 0737337-9
Puh: 0400-590247

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Juleri Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.