Asuntoautonvuokraus Tampere, Nokia ja Pirkanmaa

Haluaisitko lähteä kesällä katselemaan ympäristöä ja majoittua mukavasti samalla kertaa? Silloin vaivattomin tapa matkustaa on ehdottomasti asuntoautolla, sillä voit majoittua vaivatta esimerkiksi leirintäalueilla tai vaikkapa P-pisteillä. Asuntoauton vuokraus Tampere, Nokia ja Pirkanmaa -alueella onnistuu kätevästi, kun vuokraat sen meiltä – Maanrakennus Juleri Oy:n palveluihin näet kuuluu myös asuntoauton vuokraus.

Vuokrattavat asuntoautot

Vuokraamme kesän ajaksi myös kahta eri asuntoautoa, jos haluat taittaa matkaa mieluummin kompaktilla ajoneuvolla kuin erillistä vaunua perässä vetäen, tai mikäli autossasi ei vaikkapa ole ollenkaan vetokoukkua.

Mikäli olet kiinnostunut asuntoauton vuokrauksesta Tampereen, Nokian tai Pirkanmaan seudulla, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! Sovitaan juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivasta vuokrausajankohdasta ja muista yksityiskohdista sitten tarkemmin.

Maanrakennus Juleri Oy tarjoaa myös asuntoautonvuokrausta Nokialta käsin. Meillä on vuokrattavana 2 asuntoautoa.

  • Fiat Carado T448 vm. 2014. Puoli-integroitu malli, 4 henkilölle.
  • Ford Carado A366 vm. 2008. Alkovimalli, 6 henkilölle.

Asuntoautomme ovat hyvin varusteltuja. Asuntoautomme ovat nykyaikaiset ja keittiöissä on hyvät perustarvikkeet. Makuutilojen lisäksi autossa on ruokailutila sekä suihku ja wc.

Kysy vuokrauspalveluista lisää Juhalta!