Talon pohjatyöt Nokia, Tampere ja Pirkanmaa

Ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla toteutetut talon pohjatyöt takaavat osaltaan hyvän alun  pientalon rakennusprojektille. Maanrakennus Juleri Oy toteuttaa kaikenlaiset alan urakat Pirkanmaan alueella. Toimialueellamme - kuten Tampereella, Nokialla ja Ylöjärvellä - olemme toteuttaneet lukuisia talon pohjatöitä, myös haastaviin kohteisiin. Olemme erikoistuneet uusien omakotitalojen pohjatöihin, mutta asiakkaisiimme kuuluvat myös yritykset ja julkinen sektori.

Liittymien kaivuu ja salaojat

Perustusta varten tehtävissä pohjatöissä on myös huomioitava myös vesi- ja viemäriliittymien kaivuutyöt ja asennukset kuten myös salaojitus. Hoidamme myös nämä sopimuksen mukaan!  Säästät selvää aikaa ja rahaa, kun et joudu sopimaan asioista usean eri toimijan kanssa.  

Maarakennus Juleri Oy suorittaa erilaiset pohjatyöt luotettavasti Tampereen alueella ja Pirkanmaalla.

Talonpohjat Pirkanmaalle vuosien kokemuksella

Rakennamme talon pohjat perustuksille jo vuosien kokemuksella. Olemme toteuttaneet useita kohteita Pirkanmaalla, kuten pientaloja, autotalleja, varastoja - ja jopa hevostalleja. Jokaisella rakennuksella on omat vaatimuksensa pohjien suhteen ja asiantuntijoina pystymme rakentamaan pohjat, jotka eivät aiheuta tulevaisuudessa päänvaivaa. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjouspyyntöä ja jutellaan lisää!

Hinta ja kustannukset

Talon pohjatöiden haastavuus vaihtelee rakennuspaikan mukaan.  Ennen rakentamisen aloittamista suoritettava maaperän pohjatutkimus kertoo osaltaan maaperän olosuhteista ja sitä kautta määrittää urakan hintaa ja kokonaiskustannuksia. Jos olet teettänyt pohjatutkimuksen ennen tarjouspyynnön lähettämistä meille, niin pystymme laskemaan tarjouksen erittäin tarkasti.

Lue lisää muista palveluistamme

Maanrakennusta laadulla!

  •  Kaikki maanrakennuspalvelut kerralla
  •  Työntekijöillämme vuosien kokemus
  •  Laatukalusto varmistaa tehokkuuden
  •  Pieni tai suuri urakka - Pyydä tarjous!