Pihatyöt Tampere ja Nokia sekä Pirkanmaa

Maanrakennus Juleri Oy toteuttaa ammattitaidolla unelmiesi pihan. Pihatyöt voivat sisältää esimerkiksi pihakiveyksen pohjatöitä ja nurmikon teon, aina viherrakentamiseen asti. Vuosien varrella olemme toteuttaneet niin pieniä kotipuutarhoja kuin laajempia viheralueita. Palvelemme joustavasti Tampereella, Nokialla ja koko Pirkanmaan alueella.

Pihan pohjatyöt Tampere, Nokia Ylöjärvi ja Pirkanmaa

Huolelliset pohjatyöt ovat onnistuneen pihan edellytyksenä. Hoidamme kaikenlaiset pihan pohjatyöt varmalla otteella. Oli kyseessä sitten pihakiveysten pohjat tai pihan tasoitus, niin meiltä se onnistuu. Kauttamme saat myös pihamaalle tarvittavat maa-ainekset kätevästi kuljetuksen kera.

Maanrakennus Juleri suorittaa piharakennusta ja tekee pihatöitä Tampereen alueella ja Pirkanmaalla.

Nurmikon teko

Varmista, että nurmi on vehreämpää aidan oikealla puolella ja jätä nurmikon teko ammattilaisen käsiin. Hoidamme työn avaimet käteen -palveluna, aina maan perustamisesta nurmen kylvöön. Parasta aikaa nurmikon kylvölle ovat touko- ja elokuu, jolloin maan kosteus on itämiselle suotuisinta. Vanha nurmikko voidaan myös uusia, jolloin nurmi ravitaan pois ja tilalle kylvetään uutta.

Piharakennusten pohjat

Suoritamme piharakennusten pohjatyöt vankalla kokemuksella. Tunnemme erinomaisesti erilaiset maaperät ja tiedämme, millaisia kiviaineksia pohjaan tarvitaan. Tarvittaessa toimitamme myös maa-ainekset suoraan työmaalle – sopuhinnoin. Rakensitpa sitten huvimajaa, pihasaunaa, leikkimökkiä tai kasvihuonetta, voit luottaa ammattitaitoomme.

Viherrakentamista ammattitaidolla – ota yhteyttä!

Tiimimme koostuu viherrakentamisen ammattilaisista, jotka ovat valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan tarpeitasi vastaavan pihan. Toimimme Nokialta käsin koko Pirkanmaan alueella, pääasiassa Tampereella, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Ota yhteyttä, toteutetaan kaunis piha yhdessä!

Lue lisää muista palveluistamme

Maanrakennusta laadulla!

  •  Kaikki maanrakennuspalvelut kerralla
  •  Työntekijöillämme vuosien kokemus
  •  Laatukalusto varmistaa tehokkuuden
  •  Pieni tai suuri urakka - Pyydä tarjous!