Öljysäiliön poisto maasta - Nokia, Tampere ja Pirkanmaa

Oletko vaihtamassa omakotitalosi tai kesämökkisi lämmitysmuotoa pois öljylämmityksestä tai lojuuko tontillasi maan alla käyttämätön öljysäiliö?

Maanrakennus Juleri Oy hoitaa öljysäiliön poiston maasta kerralla ja tehokkaasti! Toimimme Nokialla, Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Öljysäiliön poisto tehdään huolella ja sopimuksesta kuljetamme sen pois. Ennen kaivuutöiden aloittamista varmistuthan, että säiliössä ei ole öljyä ja työkoneillemme on paikalle mahdollisimman helppo kulku. Annamme mielellämme lisäohjeita liittyen urakkaan liittyviin mahdollisiin esivalmisteluihin.

Vanha ja huonokuntoinen öljysäiliö voi pilata maaperää

Metallinen säiliö ei kestä ikuisesti maan alla vaan rapistuu, pahimmassa tapauksessa saastuttaen maaperää. Vanha ja käyttämätön tai muutoin huonokuntoinen öljysäiliö kannattaakin aina poistaa mahdollisimman nopeasti, jotta mahdolliset vahingot saadaan saadaan estettyä.

Urakan hinta: aina mahdollisimman edullinen

Öljysäiliön poisto hoituu parhaimmassa tapauksessa nopeasti, mutta kaivamiseen vaikuttavaa esimerkiksi öljysäiliön koko ja kunto. Kaiken kaikkiaan pyrimme aina olemaan mahdollisimman kustannustehokkaita. Kysy meiltä tarjousta poistosta - palveluumme kuuluu luonnollisesti säiliön poisvienti sekä sopimuksesta myös kuopan täyttö, joten meiltä saat urakan kätevästi avaimet käteen -periaatteella.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Maanrakennusta laadulla!

  •  Kaikki maanrakennuspalvelut kerralla
  •  Työntekijöillämme vuosien kokemus
  •  Laatukalusto varmistaa tehokkuuden
  •  Pieni tai suuri urakka - Pyydä tarjous!