Maa-aines Tampere, Nokia, Pirkanmaa - myynti ja toimitus

Maanrakennus Juleri Oy:ltä saat laadukast maa-ainesta tarpeesi mukaan. Myymme ja toimitamme maa-ainekset luotettavasti Pirkanmaalle, kuten Tampereen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan alueille. Meiltä saat niin murskeen, soran, mullan, hiekan kuin hiekoitussepelinkin eri käyttötarkoituksiin.

Toimitamme kaikkia maa-aineksia tarvittavan määrän sinne, missä niitä tarvitaan. Voit tilata maa-aineskuljetuksen esimerkiksi suoraan kotiisi tai rakennustyömaalle. Hoidamme kuljetukset nopeasti ja tehokkaasti sovittuna ajankohtana. Nykyaikaisen ja monipuolisen kaluston ansiosta kykenemme hoitamaan vaivatta suurtenkin työmaiden toimitukset.

Murske

Myymme mursketta teiden ja pihojen rakennukseen sekä talon maarakennusmateriaaliksi. Oikein käytettynä kalliomurske antaa tielle, pihalle ja rakennuspaikalle kestävän perustan. Murske takaa laadukkaan ja halutun lopputuloksen kaikenlaisissa rakennuskohteissa.

Sora

Toimitamme soraa esimerkiksi rakennustyömaille, urakoitsijoille ja yksityisille rakentajille. Valikoimastamme löytyvät erilaiset sorat, jotka soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin raekokonsa mukaan. Rakennuttajille toimitamme soraa esimerkiksi betonin valmistukseen. Meiltä saat myös salaojitukseen tarvittavan salaojasoran, joka suodattaa erinomaisesti vettä ja josta on seulottu pois helposti tiivistyvät aineet.

Multa

Kevät on multatoimitusten sesonkiaikaa, mutta toimitamme sitä myös muina vuodenaikoina. Kuljetamme multaa omakotitalojen, kerrostalojen ja rivitalojen pihoille kukkien ja kasvien istutusta varten. Tähän tarkoitukseen soveltuvat istutusmulta ja puutarhamulta, jotka ovat korkealaatuisia ja käyttövalmiita yleismultia.

Hiekoitussepeli

Hiekoitussepeli on murskattua ja seulottua kiviainesta, joka on tehty kalliosta tai sorakivistä.  Sepeli soveltuu erinomaisesti pihan ja väylien liukkauden torjuntaan. Toimitamme hiekoitussepeliä talvisin muun muassa lukuisille taloyhtiöille. Sepelin ansiosta piha ja kulkuväylät säilyvät turvallisina ja miellyttävinä kulkea myös liukkailla keleillä. Kuivattu sepeli ei jäädy paakuiksi kovillakaan pakkasilla.

Hiekka

Tarjoamme hiekkaa rakennustyömaiden lisäksi urakoitsijoille ja yksityisille rakentajille moneen eri käyttöön. Ylläpidämme lasten leikkipaikkoja täyttämällä taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden hiekkalaatikkoja. Kuljetamme uimarantahiekkaa yksityisasiakkaiden mökeille sekä kaupunkien ja kuntien uimarannoille ja leirintäalueille alueiden kunnostusta varten. Asiakkaamme tilaavat hiekkaa myös pihalaattojen asennukseen tai nurmikon ilmaamisen avuksi. Hiekkakuljetukset ovat yksi yleisimmistä kuljetuksistamme, joita teemme päivittäin tai viikoittain.

Kun tarvitset laadukkaita maa-aineksia, ota yhteyttä Maanrakennus Juleriin. Myymme ja toimitamme mursketta, hiekkaa, soraa, multaa ja hiekoitussepeliä yksityisasiakkaiden, yritysten ja taloyhtiöiden tarpeisiin Tampereen, Nokian ja Pirkkalan alueella. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Tutustu myös muihin palveluihimme

Maanrakennusta laadulla!

  •  Kaikki maanrakennuspalvelut kerralla
  •  Työntekijöillämme vuosien kokemus
  •  Laatukalusto varmistaa tehokkuuden
  •  Pieni tai suuri urakka - Pyydä tarjous!